SKAB DIT EGET UDTRYK MED ET PERSONLIGT LAKSEGL

Gør noget ekstra ud af udtrykket af dit canvas og få graveret dit eget personlige laksegl, med lige netop det design du ønsker. Vi graverer alt fra logoer, våbenskjold og andre personlige symboler og budskaber – kun fantasien sætter grænser. Læs om bestillingen af personlige laksegl, specifikationer og meget mere længere nede på siden.

PROCES

Det er utrolig enkelt at bestille et personligt laksegl hos The Old Office – du skal blot sende os dit ønskede design. Kræver designet ændringer, vil vi, i tæt dialog med kunden, ændre lidt i designet så udtrykket bliver helt skarpt, samtidig med, at det endelige resultat holder sig så tæt på det oprindelige design som muligt.

1. SEND DESIGN

Send os dit design, så vi kan vurdere om det er muligt at gravere eller om designet kræver små ændringer.

2. GODKENDELSE

Hvis dit design kræver ændringer, sender vi et nyt udkast retur til dig for godkendelse.

3. BESTIL OG BETAL

Efter begge parter har godkendt det endelige design, bestil og betal da for lakseglet.

4. FORSENDELSE

Når betalingen er modtaget starter vi produktionen, og du vil modtage din ordrer indenfor 14 dage.

GODKENDTE FILFORMATER

Da vores graveringsmaskine kun kan læse specifikke formater, bedes du sende dit design i et af følgende filformater:

  • JPG
  • PNG
  • SVG
  • EPS
  • PDF
  • JPEG

*Har du kun dit ønskede design i andet format, så send det endelig og så prøver vi at finde en løsning.

UDARBEJDELSE AF DESIGN

Når man designer sit personlige laksegl skal man huske, at de helt små detaljer kan være svære at få med. Der skal således være en vis afstand mellem de enkelte linjer for at graveringsmaskinen kan lave et ordentligt resultat. Derudover, skal man tage stilling til størrelsen af designet. Vi kan levere laksegl i diameter 20 mm. 25 mm. og 30 mm. Ønsker man et lille laksegl på 20 mm. kan man, grundet størrelsen, ikke have samme mængde detaljer med som hvis man ønsker et laksegl på 30 mm. i diameter. Hertil er det vigtigt at sige, at når vi modtager jeres design, vil vi naturligvis guide jer til, hvilken størrelse vi finder mest optimal for at give designet det smukkeste udtryk.

SPECIFIKATIONER

Vi kan levere laksegl i messing med en diameter på 20 mm., 25 mm. eller 30 mm. afhængigt af Deres behov og det motiv, der ønskes indgraveret.

Håndtaget er hånddrejet i træ og derfor er hvert enkelt håndtag unikt – længden på håndtagene er ca. 8 cm ±1 cm. Der medfølger én lakstang til hvert stempel.

  • Materiale: Messing/Træ
  • Diameter: 20-25-30 mm
  • Højde: ca. 9 cm (inkl. håndtag)
  • Vægt: ca. 30-50 g (inkl. håndtag)