SKAB DIT EGET PERSONLIGE UDTRYK MED ET LAKSEGL MED MONOGRAM

Gør udtrykket af dit canvas ekstra personligt og få graveret dit eget personlige laksegl med monogram. Et laksegl med monogram giver et ekstra touch af elegance og personlighed til eksempelvis bryllupper hvor parrets forbogstaver kan pryde invitationer og bordkort på smukkeste vis. Læs om bestillingen af laksegl med monogram, specifikationer og meget mere længere nede på siden.

PROCES

Det er utrolig enkelt at bestille et laksegl med monogram hos The Old Office – du skal blot sende os din ønskede font/skrifttype, dine to bogstaver du ønsker graveret og til sidst, give os besked om hvorvidt du ønsker eller ikke ønsker én cirkel graveret rundt om monogrammet. Herefter laver vi et udkast og sender retur til dig for godkendelse.

1. SEND FONT

Send os den ønskede font/skrifttype samt de to bogstaver som skal graveres og beslut om lakseglet skal graves med eller uden cirkel – giv besked herom.

2. GODKENDELSE

Ud fra den modtaget font samt information om bogstaver og cirkel, udformer vi et design, og sender til godkendelse af dig.

3. BESTIL OG BETAL

Efter du har godkendt det endelige design, bestil og betal da for lakseglet med monogram.

4. FORSENDELSE

Når betalingen er modtaget starter vi produktionen, og du vil modtage din ordrer indenfor 14 dage.

GODKENDTE FONTFORMATER

Da vores graveringsmaskine kun kan læse specifikke fonte, bedes din font stamme fra en af følgende udbydere:

  • Microsoft fonts
  • Google fonts

*Har du ikke nogen font, så kontakt os endelig alligevel og så vil vi sende dig et par eksempler som vi føler passer til dit ønskede udtryk.

SPECIFIKATIONER

Vi kan levere laksegl i messing med en diameter på 20 mm., 25 mm. eller 30 mm. afhængigt af Deres behov og det motiv, der ønskes indgraveret.

Håndtaget er hånddrejet i træ og derfor er hvert enkelt håndtag unikt – længden på håndtagene er ca. 8 cm ±1 cm. Der medfølger én lakstang til hvert stempel.

  • Materiale: Messing/Træ
  • Diameter: 20-25-30 mm
  • Højde: ca. 9 cm (inkl. håndtag)
  • Vægt: ca. 30-50 g (inkl. håndtag)