OM THE OLD OFFICE

The Old Office er den førende udbyder af personlige laksegl & vintage artikler

Det hele startede da de to venner, Kristoffer og Sebastian, en varm solskinsdag modtog en pakke. Pakken var bestilt fra en dansk webshop, og da de åbnede pakken, blev de meget overraskede over, hvad de så. Med pakken fulgte et håndskrevet kort fra afsenderen. Kortet var blot en lille besked, hvori afsenderen takkede for, at de havde handlet hos dem. På trods af den relativt lille gestus, gjorde dette så stort indtryk på de to venner, at de lige siden har været trofaste kunder i shoppen. Kristoffer og Sebastian sad efterfølgende og diskuterede, hvordan en så lille ting kunne gøre så stort et indtryk. De kiggede derefter på personlige invitationer, takkekort og lignende, de havde modtaget igennem tiden. De blev hurtigt enige om, at de gange hvor de havde modtaget en pakke, et brev eller en invitation, hvor der var blevet gjort lidt ekstra ud af det, også var de gange, der havde gjort størst indtryk på dem. Efter mange timers snak fik de en idé. De ville hjælpe både privatpersoner og virksomheder med at give forsendelser et mere personligt touch – og det blev starten på The Old Office.

Men hvad er The Old Office egentlig?

The Old Office er en danskejet webshop, med speciale i og passion for at gøre sendelser mere personlige. Vi har en vision om at skabe det perfekte og personlige udtryk, hvor kvaliteten er i højsæde.
I en tid hvor breve og emballage ofte er kønsløse, masseproducerede og upersonlige, vil vi hjælpe dig eller din virksomhed med at give dine forsendelser et personligt udtryk. Vi vil hjælpe dig med at vise dine venner, familie, kunder eller samarbejdspartnere, at de betyder noget for dig, og at du har taget dig tid og gjort dig umage med kontakten til dem. Ved at skille sig ud fra mængden tror vi på, at modtageren vil huske din forsendelse og i sidste ende vil det give et bedre helhedsindtryk – netop helhedsindtrykket, kvaliteten og det personlige præg vægtes utroligt højt hos The Old Office.

VORES PRODUKTER

Vores produktsortiment består af et bredt udvalg af forskellige artikler til at give dine breve og emballage et strejf af din personlighed. Vores laksegl er udført i messing og der medfølger et hånddrejet håndtag af træ. Vores lakprodukter er fremstillet af resin, som er en type lak, der sikrer stor fleksibilitet og høj holdbarhed sammenlignet med ældre typer af voks og lak. Dette har vi valgt, da lakken skal kunne holde til moderne tiders postsortering og til tider hårdhændede levering. Derudover fører vi et sortiment af konvolutter i vintage design, som alle er velegnede til at pifte din forsendelse lidt op.

Alle vores produkter er nøje udvalgt med fokus på kvalitet og stil, og vi forsøger hele tiden at udvide vores sortiment med nye, flotte og spændende produkter, der kan få dine breve, takkekort, produkter etc. til at skille sig ud fra mængden.

SALG TIL VIRKSOMHEDER

Vi tilbyder salg til virksomheder. Hvis I ønsker at fremsende materiale til jeres kunder, vil vi anbefale, at I giver jeres forsendelse et personligt præg med ét af vores mange produkter. På den måde sikrer I, at kunden husker jer og dermed øges chancen for at få en tilbagevendende kunde. Vores produkter er også meget velegnede til personalegaver, i forbindelse med officielle arrangementer, til brug ved stande på messer samt til konferencer.

Hvis I har et logo kan I, ved at følge linket, læse mere om vores customized laksegl

Søger I et produkt, som vi endnu ikke fører, så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.

SALG TIL PRIVATPERSONER

Skal du holde en fest – det være sig bryllup, barnedåb, konfirmation eller lignende, og ønsker du at give indbydelsen et personligt præg, så tag et kig på vores mange flotte produkter, som alle vil give indbydelsen dét lille ekstra. Vores produkter er også velegnede til takkekort eller kort som vedlægges gaver, vin, blomster eller lignende. Med vores custom laksegl kan du give din forsendelse og præsentation et endnu større personligt præg, f.eks. med et våbenskjold, firmalogo, initialer, monogrammer eller lignende.

Har du spørgsmål vedrørende design af ét eller flere produkter, står vi gerne til rådighed. Kontakt os blot og vi vil forsøge at imødekomme dine ønsker.