fbpx

The Old Office starter samarbejde med Cloud Celebration

Fra og med d. 29/4 2020 bliver det nemmere at bestille smukke invitationer samt laksegl under samme paraply og som pakkeløsninger. The Old Office har valgt at indgå et samarbejde med den danske webshop Cloud Celebration. Cloud Celebration er en af Danmarks førende udbydere af personlige invitation løsninger og beskæftiger sig med alt lige fra bryllupper, fødselsdage, barnedåber samt jubilæer og firmaarrangementer.

Aftalen indebærer at Cloud Celebration vil være strategisk partner for at fremme og udvikle kendskabet til det ældgamle håndværk, laksegl.
Udover dette, vil det være muligt, at købe mange af vores produkter på Cloud Celebrations hjemmeside, både som tilvalg til invitationer og som løse produkter. For at styrke vores partnerskab og gøre Cloud Celebration endnu mere unikke, har Cloud Celebration udarbejdet 2 limited edition laksegl, som kun fås på Cloud Celebrations hjemmeside.

Sebastian Bredo, Co-owner hos The Old Office fortæller dette om aftalen:
“For os giver dette partnerskab rigtig god mening, da vi længe har søgt en partner som har fokus på invitationer. Hos The Old Office ønsker vi at være de bedste indenfor alle aspekter for brug af laksegl. Vi føler at vi ved dette partnerskab har et samarbejde med en af Danmarks førende udbydere af invitationer, som vi forventer, virkelig kan skubbe The Old Office ud over stepperne. For os giver det mening at fokuserer på det vi er bedst til, nemlig laksegl, og så lade andre fokuserer på hvad de er bedst til.”

Vi forventer, at samarbejdet vil give muligheder for stærke ideer, nye arrangementer samt ydelser til personer som elsker at sætte et personligt præg på deres afsendelser, så vi sammen kan give modtageren et fantastisk førstehåndsindtryk.

The Old Office

-Make it personal

Laksegl til bryllupsinvitationen

For mange mennesker er deres bryllupsdag en af de største begivenheder i deres liv. Man har drømt om denne dag siden man var helt lille og har gået og planlagt det perfekte bryllup i mange år, hvorfor denne dag også skal være perfekt!
Vi mener, at brylluppet allerede starter ved invitationen, da den skaber det første visuelle indtryk af hvilken type bryllup der er i vente. Invitationen afspejler ligeledes bruden og gommen som par og deres romantiske drømme for deres store dag, hvor de skal sige ja til hinanden. Invitationen skal være personlig.

Modtager man en konvolut med et segl; ved man, at indholdet er af høj vigtighed. Og hvad er vigtigere end en invitation til at fejre kærligheden?
Om man bestemmer sig for at holde et afslappet bryllup, et moderne bryllup, et boheme-bryllup eller et traditionelt bryllup, så er en ting mere eller mindre sikkert; man skal bruge invitationer, bordkort, navneskilte og måske takkekort for at vise sine gæster sin taknemmelighed over at være med til at fejre den store dag.


Laksegl
er en elegant og anderledes måde at udtrykke sig på, og det er en god måde at vise sin personlighed på samt skabe et tema for den store dag – Og som I nok ved, så ligger helhedsindtrykket i detaljen.

Ønsker du også at skabe et anderledes og personligt udtryk, så send jeres design til kontakt@theoldoffice.dk og vi vil besvare jeres mail hurtigst muligt – naturligvis helt uforpligtende.

Billede er taget fra etsy

Indhold til din bryllupsinvitation

For at hjælpe Jer med at gøre Jeres invitation helt perfekt, så har vi skrevet en lille guide med 10 ting I bør overveje at have med i jeres bryllupsinvitation.

#1. Jeres navne
Dette er selvfølgelig en af de mere åbenlyse ting at tilføje i bryllupsinvitationen.

#2. Dato og tidspunkt for jeres bryllup
Efter navne bør datoen og tidspunktet for brylluppet fermgå. Da dette er en vigtig oplysning er der ingen grund til, at lade gæsterne søge efter det. Da mange bryllupper bliver planlagt i god tid, er det en god ide at tilføje årstallet for brylluppet.

#3. Venue
Om man planlægger et bryllup i haven, eller et destinationsbryllup, så bør gæsterne blive oplyst om hvor de skal møde op. List navnet på det udvalgte venue, byen og adressen. Det kan være en åbenlys information for nogle gæster, men for langt fra kommende gæster er dette en stor hjælp. Hvis Jeres venue er gemt lidt væk, så er det også en god ide, at give gæsterne uddybende information. Som for eksempel-; “i baggården, bag den store blå bygning”.

 

laksegl på bryllupsinvitation

Billede er taget fra papertreestudio

laksegl til bryllupsinvitation

Billede er taget fra pinimg

#4. Påklædning/Dresscode
De fleste ønsker at informere gæsterne om graden af formalitet til brylluppet, så gæsterne på den måde er klar over hvad der er passende at tage på. De typiske dresscodekategorier, fra mest formel til mindst formel, er som følger; Galla, Black Tie, Morning suit, Mørkt kostume, Festlig påklædning og Afslappet påklædning.

#5. SU / Svar udbedes
De færreste holder deres bryllup som åbent hus, så et svar er ofte påkrævet. Den mest traditionelle tilgang er; at inkludere et svarkort i invitationen, med en udfyldt modtageradresse, som giver gæsterne muligheden for at svare om de deltager. I dag anvender langt de fleste dog digitale løsninger, såsom e-mail opkald og sms. Uanset hvilken løsning der vælges, så husk at inkludere en dato for svarfrist (SU), samt gøre gæsterne opmærksomme på at informere om antallet af deltagere. Sidst men ikke mindst, husk at oplyse Jeres kontaktoplysninger.

#6. Vielse og reception
Vielsen og receptionen bliver ofte afholdt et andet sted end selve festen. Derfor er det vigtigt, at oplyse gæsterne om de eventuelt forskellige lokationener. Husk at inkludere adresse og tidspunkt for de enkelte lokationer.

# 7. Website
Eftersom en smuk og håndgribelig invitation I manges øjne er en nødvendighed, kan en sådan kun indeholde relativt små mængder information før den kommer til at virke uoverskuelig og rodet. Derfor vælger mange par enten at lave deres egen hjemmeside eller oprette en Facebook side. Ved brug af digitale værktøjer åbner man op for mange flere muligheder, da disse værktøjer eksempelvis gør det muligt at uploade gavelister, informere om muligheder for overnatning, uploade billeder før og efter brylluppet – Alt sammen med mulighed for hurtig og nem kommunikation. Husk at tilføje URL’en til eventuel hjemmeside/Facebookside på invitationen.

# 8. Tidsplan for dagen
Da et bryllup ofte varer i mange timer og ofte foregår på forskellige lokationer, med mange ting som skal times og tilrettelægges, så er det en god ide, at oplyse gæsterne omkring tidsplanen. På den måde ved gæsterne hvornår de skal være klar på de forskellige lokationer – Dette giver ro på sjælen, både for brudeparret og for gæsterne.

# 9. Overnatningsmuligheder
Der er god chance for, at enkelte gæster kommer langvejs fra, hvorfor de har brug for overnatning. Hvis der er plads til at oplyse om overnatningsmuligheder i invitationen, så er dette en god ide. Ellers, som skrevet under “#7. Website”, kan disse informationer oplyses mere detaljeret via en hjemmeside eller Facebook side.

# 10. Toastmaster
Der er tradition for, at flere gæster dukker op med et indslag eller en tale, hvilket skal indpasses i en stram tidsplan. For at gøre livet nemmere for både toastmaster og gæster og for at starte kommunikationen mellem parterne tidligt, foreslår vi, at oplyse navn og evt. kontaktoplysninger på Jeres toastmaster.

Guide til anvendelse af laksegl

Har du aldrig benyttet et laksegl, eller mangler du inspiration til tips og tricks, så har vi også skrevet en lille guide til hvordan man anvender et laksegl.

Har du spørgsmål eller kender du til andet vigtig indhold til bryllupsinvitationen, så tøv ikke med at dele dine tanker i vores kommentarfelt nederst på siden. Vi håber du fandt denne artikel brugbar og glæder os til at se dig igen.

The Old Office
-Make it personal

Lak og segl – Inspiration

Et segl er et personligt aftryk i lak eller voks som i gamle dage blev brugt sammen med eller i stedet for en underskrift. Seglet var et bevis på breves autencitet og til at bevidne, at breve var uåbnede. Lak og segl blev især brugt af embedsmænd, men også af håndværkere, bønder og andre lavere rangeret mennesker i samfundet.

Tiderne har dog ændret sig og sikkerheden er i dag en anden, hvorfor lak og segl ikke har samme vigtige betydning ved forsendelser, men bliver i stedet anvendt som en pynte genstand på breve og andre former for emballage.

I dag anvender mange segl og lak til særlige anledninger, når de skal gøre lidt ekstra ud af forsendelser, eksempelvis i juletiden på ”til og fra kort”. Derudover modtager The Old Office særligt mange henvendelser fra par som skal giftes og som gerne vil tilføje et personligt præg på deres bryllupsinvitationer. Netop til bryllupsinvitationer synes vi, at vores personlige laksegl passer perfekt, da dette giver muligheden for at designe lige præcis det budskab man ønsker. Et klassisk eksempel er et monogram med parrets forbogstaver, som altid pryder konvolutter på smukkeste vis og som giver et ekstra touch af elegance og personlighed.

Laksegl med monogram

Lak og segl til virksomheder

Chokolade segl

Men lak og segl har ikke kun vundet hjerterne hos private forbrugere. Mange firmaer har også fået øjnene op for fordelene ved at anvende vores lak og segl produkter til at skabe personlige relationer til deres kunder, samt skabe et særpræget indtryk af deres virksomhed. Laktryk er en mulighed for at virksomheder kan skille sig ud blandt deres mange konkurrenter, blandt andet på sociale medier, som især kan vise sig at være en udfordring. Det handler om at fange forbrugernes opmærksomhed blandt de mange daglige indtryk, som forbrugerne støder på.
Jyllandsposten har skrevet en artikel om netop denne nye trend.
Hvorfor nøjes med et personligt kort, når man kan gøre så meget mere? Denne mulighed tilbyder vi firmaer – muligheden for at skille sig ud blandt mængden.
Vores lak og segl passer ikke blot til konvolutter, men kan bruges, pga. den stærke holdbarhed, til mere eller mindre alle former for emballage, bl.a. på skotøjsæsker eller til brug af chokolade tryk.

Ønsker du eller dit firma også at give et mere personligt præg på dine forsendelser eller service, kontakt os da på kontakt@theoldoffice.dk for et uforpligtende tilbud. Har du brug for ideer til dit eget laksegl, besøg da vores portfolio.
Har du allerede et laksegl, men har svært ved at lave det perfekte segl, så har vi udformet en lille lak og segl guide med tips og tricks til hvordan du får det bedste resultat.

Vi håber du fandt denne artikel brugbar og håber, at se dig igen

The Old Office
-Make it personal

Hvordan anvender man sit laksegl – DIY Guide

Et laksegl kan bruges i mange forskellige anledninger og bidrager altid til elegance, lige meget hvor simpel din afsending er. Derudover kombinerer de historie og kvalitet og kan symboliserer din personlighed.
Selvom processen ved at lave et segl er relativ simpel, så kræver det alligevel lidt teknik for at mestre denne kunst.
Ved at følge vores guide ”Hvordan anvender man sit laksegl”, bliver du hurtigt en ægte kalligraf.

Til denne guide anvender vi vores eget custom laksegl med design af eget logo.

Du skal bruge

  • Laksegl

  • Lakstang

  • Ske

  • Lighter eller tændt stearinlys

  • Konvolut eller anden overflade

  • Kniv

laksegl forberedelse

Step 1: Klargør lakken

afskåret lakstang

Step 2: Smelt lakken

lakstang

Step 3: Hæld lakken

guld lakstang

Skær ca. 0,5 – 1.0 cm. af din lakstang, al afhængig af størrelse på dit laksegl. Put det afskåret lak i din ske og tænd en ligther eller stearinlys.

Hold derefter din ske over den varme ild og vent til lakken er smeltet. Husk at have dit laksegl tæt ved hånden, så du er klar til at presse seglet imens lakken stadig er varm.

Når lakken er smeltet hældes lakken forsigtigt ned på valgte område. Prøv så vidt muligt at forme lakken i en cirkel på størrelse med en 2-krone.

Step 4: Så skal der stemples

laksegl og guld lak

Step 5: Hviletid

laksegl-med-lak

Step 6: Enjoy

laksegl-the-old-office

Når lakken er på plads, tages lakseglet i hånden og presses, med lidt kraft, ned over lakken. Husk at være sikker på, at stemplet vender korrekt.

Lad lakseglet hvile i ca. 10 sekunder og løft derefter lakseglet fri fra lakken.

Nyd resultatet.

Laksegl – Tips og Tricks

Øvelse gør mester

Det tager normalt et par forsøg før timingen, det rette tryk og den rette mængde lak er på plads. Derfor råder vi dig til, at teste dine første segl på et billigt stykke papir, så du på den måde ikke risikerer at ødelægge din rigtige overflade.

Opmåling

Har du svært ved at bedømme hvor stor omkreds dit segl skal være, da foreslår vi, at tegne et omrids, med blyant, af dit laksegl. På den måde ved du ca. hvor stort et område dit smeltede lak skal fylde.

Et nedkølet laksegl

Laver du en masse stempler på en gang, kan det resulterer i, at hovedet af dit laksegl bliver varmt og dermed ”klistre” sig fast til lakken. For at undgå dette, lad da lakseglshovedet røre en isterning inden hvert segl skal laves. Dette vil resultere i en hurtigere proces og et flottere og mere stramt look.

Produkter

Laksegl

I vores shop finder du laksegl med design af alle alfabetets bogstaver. Derudover udbyder vi custom laksegl i høj kvalitet. Et custom laksegl kommer i størrelserne 20mm, 25mm og 30mm. Send blot dit design til kontakt@theoldoffice.dk og vi vil besvare din forespørgelse hurtigst muligt. Derudover sælges håndtagene i 11 forskellige farver som alle er med til at give netop det udtryk du ønsker. Ved køb af et laksegl medfølger 1 rød lakstang.

Lakstang

Lakstænger findes i mange forskellige former, størrelser og farver. Derudover sælger nogle butikker lakstænger med væge. Vægen gør at du ikke behøver en ske til at varme lakken op, men at du derimod anvender lakstangen som et stearinlys og derved lader lakken dryppe ned på valgte område. Denne proces kræver ikke de store forberedelser, men tager alligevel ofte længere tid og giver sjældent lige så nøjagtige resultater, som ved brug af ske. En lakstang har dimensionerne 11 mm x 11 mm x 90 mm og kommer i pakker af 5 stk.

Overflade

Overfladen er logisk nok et utroligt vigtigt element i processen. For at seglet bliver så glat og præcist som muligt, skal overfladen være jævn og flad. Lakken sidder som udgangspunkt fast på de fleste former for papir og pap. Ønsker man at lave et segl som ikke klæber sig fast til overfladen, kan man med fordel lave sit segl på et stykke bagepapir. I vores shop finder du forskellige typer af konvolutter, som alle bidrager med et vintage look, hvilket er med til at give et sjovt og anderledes udtryk.

Skeer

Vi anvender specialfremstillet skeer til netop dette formål og arbejder på nuværende tidspunkt på, at tilføje disse skeer til vores sortiment. Har du ikke en specialfremstillet ske, så frygt ej. Du kan nemlig blot bruge en almindelig spise,- eller teske, hvilket fungerer efter samme hensigt. Disse er dog ofte af lidt tykkere materiale, hvorfor det kan tage et par ekstra sekunder før lakken er smeltet. Anvender du en spise,- teske, foreslår vi, at vælge en ske du ikke ønsker at bruge igen. Skeen bliver nemlig sodet og kan ofte være svær at få fuldstændig rengjort.

Har du spørgsmål til processen eller kender du til andre tips og tricks, så tøv ikke med at dele dine tanker i vores kommentarfelt nederst på siden. Vi håber du fandt denne artikel brugbar og glæder os til at se dig igen.

The Old Office
-Make it personal

Velkommen til The Old Office

Ideen bag The Old Office startede tilbage i januar 2017. Efter mange timers brainstorming, udvikling af hjemmeside og kommunikation med diverse leverandører er vi nu klar, med stolthed i stemmen, til at præsentere jer for vores webshop. Du kan læse mere om historien bag The Old Office på Om The Old Office

Via vores webshop kan du finde vintage kontorartikler som vil fremme præsentationen af dine afsendelser bl.a. via custom laksegl, laksegl med alfabetets bogstaver, lakstænger og konvolutter.
Yderligere, vil vi løbende opdatere vores sortiment med nye spændende og flotte produkter.
Vil du følge vores rejse på tættere hold, eller mangler du inspiration til hvordan du får mest ud af dine produkter, så kan du like vores Facebook samt Instagram. Her opdaterer vi jævnligt vores følgere med diverse billeder og videoer, hvorved vi præsenterer nye produkter, samt giver inspiration til hvordan du kan bruge vores produkter på sjove og forskellige måder.

Vi er utrolig glade for din interesse i vores hjemmeside og håber at du snarest vil besøge os igen!

Titel

Go to Top