LAKSEGL

The Old Office er Danmarks førende udbyder af laksegl. Vi producerer personlige og customized laksegl og har hertil et stort udvalg af forudbestemte designs klar til dig. Find alle vores lakseglskategorier på denne side.

CUSTOMIZED LAKSEGL

Gør lidt ekstra ud af udtrykket af dit canvas og få graveret dit eget personlige laksegl, med lige netop det design du ønsker. Vi graverer alt fra logoer, våbenskjold og andre personlige budskaber – kun fantasien sætter grænser. Har du spørgsmål til processen, så kontakt os via mail kontakt@theoldoffice.dk

LAKSEGL MED MONOGRAM

Gør udtrykket af dit canvas ekstra personligt og få graveret dit eget personlige laksegl med monogram. Et laksegl med monogram giver et ekstra touch af elegance og personlighed til eksempelvis bryllupper hvor parrets forbogstaver kan pryde invitationer og bordkort på smukkeste vis.

LAKSEGL TIL FESTEN

Laksegl barnevogn

BARNEVOGN

Laksegl med romantisk motiv

ROMANTIK

Laksegl champagneglas

CHAMPAGNEGLAS

LAKSEGL MED BOTANISKE MOTIVER

Laksegl rose

ROSE

laksegl blomsterblad

PALMEBLAD

Marguerit segl

MARGUERIT

LAKSEGL MED MOTIV AF BOGSTAVER

BOGSTAV A

BOGSTAV B

BOGSTAV C

PORTFOLIO

Hos The Old Office, sætter vi en dyd i at hjælpe vores kunder med at få det helt perfekte laksegl uanset det ønskede brug. Det at være involveret i at sætte et helt særligt præg på et bryllup eller se en virksomhed bruge vores produkter som en integreret del af deres integritet som brand og virksomhed, gør os utrolig stolte! Savner du inspiration til dig laksegl, så besøg vores portfolio og se et udpluk af laksegl, vi i samarbejde med både virksomheder og privatpersoner har udarbejdet.