selvklæbende laksegl

SELVKLÆBENDE SEGL

Som én af de eneste i Danmark tilbyder The Old Office nu selvklæbende segl.

I modsætning til selvklæbende segl trykt af en maskine, der typisk giver et monotont udtryk, så giver vores håndtrykkede segl hver især et unikt og autentisk look.
Til vores segl bruger vi naturligvis lak fra vores egne lakstænger, hvilket ikke skal forveksles med plastik segl som oftes ses på markedet. Vores selvklæbende segl kan fremstilles i størrelserne 20 mm. – 25 mm. – 30 mm og alle farver vi tilbyder lakstænger i. Du kan se vores udvalg af farver, længere nede på siden

Du kan få selvklæbende segl i alle designs så som bogstaver, bryllup og som custom med dit helt eget design. Se vores store udvalg at laksegl

Seglene kommer i pakker af minimum 50 stk. med tilhørende selvklæbende tape på og er den hurtigste og mest effektive metode at forsegle eller pynte din pakke, invitation etc.

KONTAKT OG FÅ TILBUD

Inden du bestiller selvklæbende segl, anbefaler vi altid at få vurderet om designet af dit segl kan lade sig gøre. Nogle gange kan designs være for detaljerede, hvilket kan kræve mindre ændringer i designet for at resultatet bliver perfekt. Vi stræber selvfølgelig altid efter at bevare det originale design så godt som muligt.
Send os dit design i dag, så vi kan vurdere hvad der er muligt, og sammen sørge for det perfekte resultat – Dette er naturligvis ganske uforpligtende.

PRISER

Den samlede pris ved bestilling af selvklæbende segl justeres efter antallet du bestiller. Et højt antal giver en lavere pris per segl.


Prisen på lakseglet som følger med i leveringen af de selvklæbende segl varierer alt efter, om det er et customized laksegl eller et premade laksegl fra vores shop.

Prisoversigt laksegl
Selvklæbende laksegl

VÆLG DEN RIGTIGE FARVE

Farver er med til at definere og visualisere dit budskab, så det står klart hos modtageren. Vi hos The Old Office kender til vigtigheden af netop dette, og udbyder derfor Danmarks største sortiment af forskellige farver lakstænger. Vælg mellem 20 forskellige farver til dit design.

MANGE MULIGHEDER

Skal man bruge mange segl og har man ikke tiden eller overskuddet til at smelte og trykke de mange segl, så er selvklæbende den perfekte løsning. Du skal blot tage den påsatte dobbeltklæbende tape af og påsætte dit segl den ønskede overflade – dette tager blot få sekunder. Ikke nok med det, så er mulighederne til brug af vores selvklæbende segl nærmest uendelige. Lakken er relativ fleksibel, hvilket gør, at man sagtens kan tilføje seglene på eksempelvis buede overflader såsom vinflasker og lign.
Som tape anvender vi 3M High Performance dobbeltklæbende tape. Tapen har en høj afkrængnings og forskydningsstyke samt er modstandsdygtig overfor UV lys, kemikalier og høje temperaturer som alt i alt sikre en uovertruffen holdbarhed.