Et segl er et personligt aftryk i lak eller voks som i gamle dage blev brugt sammen med eller i stedet for en underskrift. Seglet var et bevis på breves autencitet og til at bevidne, at breve var uåbnede. Lak og segl blev især brugt af embedsmænd, men også af håndværkere, bønder og andre lavere rangeret mennesker i samfundet.

Tiderne har dog ændret sig og sikkerheden er i dag en anden, hvorfor lak og segl ikke har samme vigtige betydning ved forsendelser, men bliver i stedet anvendt som en pynte genstand på breve og andre former for emballage.

I dag anvender mange segl og lak til særlige anledninger, når de skal gøre lidt ekstra ud af forsendelser, eksempelvis i juletiden på ”til og fra kort”. Derudover modtager The Old Office særligt mange henvendelser fra par som skal giftes og som gerne vil tilføje et personligt præg på deres bryllupsinvitationer. Netop til bryllupsinvitationer synes vi, at vores personlige laksegl passer perfekt, da dette giver muligheden for at designe lige præcis det budskab man ønsker. Et klassisk eksempel er et monogram med parrets forbogstaver, som altid pryder konvolutter på smukkeste vis og som giver et ekstra touch af elegance og personlighed.

Laksegl med monogram

Lak og segl til virksomheder

Chokolade segl

Men lak og segl har ikke kun vundet hjerterne hos private forbrugere. Mange firmaer har også fået øjnene op for fordelene ved at anvende vores lak og segl produkter til at skabe personlige relationer til deres kunder, samt skabe et særpræget indtryk af deres virksomhed. Laktryk er en mulighed for at virksomheder kan skille sig ud blandt deres mange konkurrenter, blandt andet på sociale medier, som især kan vise sig at være en udfordring. Det handler om at fange forbrugernes opmærksomhed blandt de mange daglige indtryk, som forbrugerne støder på.
Jyllandsposten har skrevet en artikel om netop denne nye trend.
Hvorfor nøjes med et personligt kort, når man kan gøre så meget mere? Denne mulighed tilbyder vi firmaer – muligheden for at skille sig ud blandt mængden.
Vores lak og segl passer ikke blot til konvolutter, men kan bruges, pga. den stærke holdbarhed, til mere eller mindre alle former for emballage, bl.a. på skotøjsæsker eller til brug af chokolade tryk.

Ønsker du eller dit firma også at give et mere personligt præg på dine forsendelser eller service, kontakt os da på kontakt@theoldoffice.dk for et uforpligtende tilbud. Har du brug for ideer til dit eget laksegl, besøg da vores portfolio.
Har du allerede et laksegl, men har svært ved at lave det perfekte segl, så har vi udformet en lille lak og segl guide med tips og tricks til hvordan du får det bedste resultat.

Vi håber du fandt denne artikel brugbar og håber, at se dig igen

The Old Office
-Make it personal